Satsa på slangfilter för industri

Slangfilter för industri är ett alternativ om det är så att ni vill satsa på rökgasrening. Utöver slangfilter industri finns det även elfilter och sinterfilter. När man talar om rökgasrening så handlar det helt enkelt om att avskilja oönskade partiklar och gaser från rökgasen som kommer ut från fabriker och kraftverk. Anledningen till att man bör satsa på rökgasrening, det är att man då kan minska mängden med miljöfarliga och hälsofarliga utsläpp.

Om det är så att ni vill satsa på detta med rökgasrening, så kan ni vända er till ECP Air Tech. Hos dem finns det många bra lösningar inom detta. De har även så att ni kan välja om ni vill vara med och satsa på mer miljövänligt, i och med vad ni väljer för offert, en grön eller svart.

För industrin finns det slangfilter för rökgasrening

Inom rökgasrening så finns det bland annat slangfilter för industri, men det finns även så kallade elfilter och sinterfilter. Alla dessa tre olika lösningar är vad ni kan hitta hos ECP Air Tech. De har även ett komplett produktprogram där ni kan välja vilket filter som kan passa er bäst. Det hela har med vad det är för slags utsläpp ni vill kunna rena.

Utöver att det då finns slangfilter, så finns deras elfilter. Det filtret passar bra om ni behöver göra en bra rökgasrening och partikelavskiljning. Detta filter tål extrema temperaturer samt att de är tåliga.

Deras sinterfilter, det är ett filter som helt enkelt filtrerar via sintrade element.

Hitta rätt filter och lösningar för er

Om det är så att ni vill se till att kunna avskilja oönskade partiklar och gaser från rökgasen som kommer ut från er verksamhet, vänd er till ECP Air Tech för att få rätt lösning!